Boží hněv, který měl spadnout na mě nebo na tebe spadl na Jeho jednorozeného Syna

Svědectví Antiochia- Horní Újezd 2015

10. 9. 2017 18:26
Rubrika: Nezařazené

Díky Antiochii jsem zjistila co je to Bohoslužba Slova, Adorace, kolárek a spoustu dalších věcí, které jsem neznala.
Bylo to tedy tak, že do naší vesnice přijela Antiochia, přičemž jsem dva měsíce chodila do kostela. A teprve Antiochia moji víru úplně odstartovala a totálně změnila moje srdce, moje smýšlení, učila mě dobrým mravům. Tudíž jak žít správně jako křesťan, protože jsem z nevěřící rodiny. 
Z domu mě vůbec nechtěli na Antiochii pustit hlavně moje babička, která i přesto měla úžasné srdce :-)
Jednou, když do schránky přišel program Antiochie, tak mě tam téměř nic nezaujalo až na "Noc kostelů" a říkala jsem si, že tam musím jít. Skončilo to tak,že už jsme tam s dětmi z Újezda plánovali schólu a dokonce jsem tam s antiošákama povídala do dvou nebo tří hodin do rána. Poté myslím, že druhého dne jsem začala s antiošákama spát na faře pod širákem. Brali mě normálně jako antiošačku. Pomáhala jsem jim chystat akce i s úklidem fary.
Pokračovala to i s turnusem B i C :-)
Opravdu nemohu říci, že by mi Antiochia něco vzala. Právě naopak úplně mi změnila plány na prázdniny a opravdu si myslím, že to byli bohaté prázdiny jak s Pánem Bohem, tak i ve společenství s lidmi, kteří se i v dnešní 
době snaží a chtějí žít jinak, lépe a krásně s Ježíšem Kristem :-) A to si myslím, že je podstata celé Antiochie ukazát lidem, že i křesťani žijí krásně. Né si jenom myslet, že jenom ONI - KŘESŤANI mají hříchy, což si většina nevěřících myslí. Dokonce kdysi se to týkalo i mě. I já si to myslela.
Antiochii vřele doporučuji! ;-)

Tady jsem byla poprvé v Újezdském kostele na noci kostelů :)

Zobrazeno 771×

Komentáře

giguska25

A kdy se to změnilo vůbec? Nebylo to náhodou v Pačlavicích na farním táboře?

Vojtěch Hýbl (VVRH)

To byl čas a vzdálenost

Zobrazit 12 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková